Overslaan en naar de inhoud gaan
 • TravelTrustIt reviews op uw website

  De TRPPR API en cliënt zijn uitgebreid met ondersteuning voor het review platform TravelTrustIt. Mocht uw data provider deze reviews ondersteunen dan kunnen deze worden weergegeven op de resultatenpagina's en de product detailpagina. 

  Over TravelTrustIt

 • Mollie beschikbaar als Payment Provider

  De TRPPR API beschikt nu over een Mollie koppeling waardoor deze kan worden ingezet als Payment Provider. Mollie biedt verschillende betaalmogelijkheden en kan via een eigen portal geheel naar wens worden geconfigureerd.
  Indien u wilt wisselen naar Mollie, neem dan contact op dan kunnen wij dit voor u instellen.

 • Gebruik feeds voor uw marketing

  Via de TRPPR portal is het vanaf nu mogelijk om zelf u eigen feeds toe te voegen. Feeds bevatten de gegevens van de door u aangeboden producten en kunnen worden ingezet voor marketing doeleinden. Feeds worden opgebouwd aan de hand van templates. Deze templates zullen wij klaarzetten in de TRPPR portal. U kunt bij het aanmaken van een feed zelf kiezen welk template u wilt gebruiken. U kunt er voor kiezen om feeds te laten bestaan uit het gehele beschikbare aanbod of een deel hiervan door middel van het opgeven van zoekresultaten URL's.

 • Favorieten, bewaren en delen!

  De TRPPR cliënt biedt de mogelijkheid om aanbod op te slaan onder favorieten. Bij een volgende bezoek is het favoriete aanbod van uw klanten daarom snel weer te vinden om zo een boeking vast te leggen. Naast het opslaan van deze favorieten biedt de TRPPR cliënt nu ook de mogelijkheid om de favorieten te delen. Momenteel kan er via een te versturen e-mail een persoonlijk bericht naar een e-mailadres worden verzonden waarin de link staat naar het betreffende aanbod.

 • User driven content

  Aan de hand van het individuele en algehele zoekgedrag op uw website is het mogelijk om toplijsten en inhoud te tonen aan de hand van bezocht aanbod. Alle hits op uw aanbod worden via de API bewaard en deze data kan toegepast worden om content te sturen, daarnaast kan hier rapportage op worden gebouwd. Zo kunnen er bijvoorbeeld toplijsten worden opgesteld die aanbod tonen waar de consument eerder op heeft gezocht of bekeken. Bij ontbrekende data, zoals bij een nieuwe consument zal cumulatieve data worden gebruikt om resultaten te tonen.

Over Noverius

Noverius is een toonaangevende software ontwikkelaar die zich in de afgelopen 10+ jaren heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne booking engines en webservice koppelingen.