Overslaan en naar de inhoud gaan

TRPPR

TRPPR

Onze meest krachtige booking engine

Met ruim 10 jaar ervaring als ontwikkelaars van booking engines hebben wij nu al onze extertise in dit nieuwe platform gestopt. Gebouwd op basis van de nieuwste technieken en met behulp van het beste framework is TRPPR verreweg meest krachtige booking engine geworden die Noverius ooit heeft gebouwd. Verkrijgbaar voor zowel jouw bestaande website als een volledige TRPPR website kun jij nu ook al jouw klanten via TRPPR laten boeken.

Ga jij ook voor TRPPR?

Neem dan nu contact op

Inspireer en verleid jouw klanten

Inspireer en verleid jouw klanten

Met uitgebreide grafische en technische mogelijkheden kun je jouw klanten uitgebreid en gericht enthousiasmeren en informeren.

TRPPR

TRPPR is onze nieuwste booking engine en de opvolger van het bekende TravelPulse. De booking engine is de applicatie binnen een website die het mogelijk maakt om aanbod te doorzoek, te boeken en te betalen voor jouw klanten.

Licentie

TRPPR wordt aangeboden via een SaaS (Software as a Service) licentie. Gedurende de licentieperiode ontvang je, naast toegang tot TRPPR Compact of TRPPR Compleet, periodieke updates, toegang tot Noverius Support, ondersteuning tijdens kantooruren, broncode escrow als onderdeel van de SLA, periodieke security audits en -updates en monitoring.

Aanbod

TRPPR bevat momenteel meerdere koppelingen met aanbod providers en betaalservices. Maar het is ook mogelijk om nieuwe providers aan te sluiten. Als jij de voorkeur geeft aan een provider die wij momenteel nog niet hebben gekoppeld en deze partij beschikt over een webservice dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden voor het realiseren van deze nieuwe koppeling.

Ervaar het zelf

Ervaar TRPPR Compact nu zelf op de demo-pagina. En TRPPR Compleet kun je hier bekijken. Omdat wij TRPPR regelmatig updaten kan het incidenteel gebeuren dat deze demo-omgevingen niet bereikbaar zijn. Probeer het dan op een later moment nog eens. We proberen dit natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen.

De verschillende versies van TRPPR
Compact

Compact

Web Compact stelt jou in staat om TRPPR op te nemen in jouw huidige website en deze naadloos geïntegreerd aan te bieden aan jouw klanten. Web Compact is volledig indexeerbaar door zoekmachines en er kunnen deeplinks worden gebruikt naar resultaten en accommodaties. Jouw klanten kunnen al het aanbod doorzoeken, boeken en betalen zonder dat je een nieuwe website nodig hebt!

Compleet

Compleet

Web Compleet biedt jou alle mogelijkheden die je mag verwachten van een moderne website. Er zijn diverse modules beschikbaar voor het aankleden van de voorpagina, je kunt zelf beeldmateriaal en content toevoegen, pagina’s aanmaken, etc. Daarnaast is de website voorzien van ondersteuning voor zoekmachine optimalisatie, kun je landingspagina’s inrichten en wordt de hele zoek en boek stroom naadloos geïntegreerd.

Flexibel

TRPPR is zowel als volledige website inzetbaar als binnen bestaande websites.

Schaalbaar

TRPPR hosting kan snel worden opgeschaald als jij meer klanten naar jouw website stuurt.

Betrouwbaar

Wij hebben het systeem gebouwd met uitvoerig geteste frameworks en libraries.

Gebruiksvriendelijk

Onze software is ingericht met de niet-technische gebruiker in het achterhoofd.

Veilig

Al onze technische partners zijn ISO 27001 en/of NEN 7501 gecertificeerd.

Actueel

De booking engine wordt elke maand uitgebreid met nieuwe features.

Over Noverius

Noverius is een toonaangevende software ontwikkelaar die zich in de afgelopen 10+ jaren heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van moderne booking engines en webservice koppelingen.